Curs 2017-2018

Formació continuada

Des de Dipsalut oferim formació continuada al professorat que està implementant el «Sigues tu: eines i actius per a la salut». L’objectiu és aprofundir en les capacitats del professorat i crear sinergies entre els diferents centres que participen en el programa.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya acredita aquesta formació, que s’ofereix de manera totalment gratuïta.

Les places són limitades, s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Formació a distància per docents de primària i secundària

Transcurso: educación virtual i emocionante para la vida

El curs començarà el 9 d'abril de 2018 i tindrà una durada de 12 setmanes. 

Es tracta d'una formació en habilitats per a la vida a distància com a estratègia promotora del canvi tant des del punt de vista professional com personal.

A càrrec de Fundació Edex

Formació semipresencial per docents de primària

L'art de conversar

Dates i horari: 24 de febrer i 10 de març (de 9:30h a 14:00h).

Lloc: Aula de formació de Dipsalut (al Parc Científic i Tecnològic de la UdG)

Durant les dues sessions es treballaran les diferents habilitats per a la vida a partir d’exemples que ens permetin entendre el punt de vista dels infants i a l’hora ser capaç d’establir els límits necessaris per promoure un bon clima a l’aula que faciliti la participació. 

A càrrec de Júlia Mateo

Formació semipresencial per docents de secundària

Parlar de consums i sexualitat amb els i les adolescents

Dates i horari: 19, 22, 26 de febrer i 1 de març (de 16:30h a 19:30h)

Lloc: Aula de formació de Dipsalut (al Parc Científic i Tecnològic de la UdG)

Durant les sessions es plantejaran diferents estratègies per abordar les temàtiques de consums (alcohol i altres drogues, tecnologia...) i sexualitat amb l’alumnat de secundària a partir del paradigma de les habilitats per a la vida i el sentit de coherència.

Míriam Aleman i Jordi Bernabeu, experts en aquestes temàtiques i amb àmplia experiència en intervenció directa amb adolescents, duran a terme una sessió teorico-reflexiva amb l'objectiu de sentar les bases del coneixement actual en relació a la sexualitat i els consums. A partir d'aquí es proposaran estratègies concretes de dinamització per abordar aquests temes a l'aula en el marc del programa "Sigues tu". 

A càrrec de:

  • Míriam Aleman; filosofa, formadora i coordinadora de projectes educatius de l'Associació Candela, referent en l’educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària.
  • Jordi Bernabeu; psicòleg especialitzat en atenció i prevenció en el consum de drogues.
  • L'equip tècnic del "Sigues tu"

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR