Curs 2019-2020

Formació individual a distància

Es tracta d'una formació  a distància i està destinada a professorat tant de primària com de secundària.

Es faran diferents propostes d'una durada entre 40 i 60 hores. Les temàtiques podran ser: Habilitats per a la vida, Gestió de conflictes, Coeducació o igualtat de gènere i Diversitat a l’aula. Aquesta formació està acreditada pel Departament d'Educació.

Estarà disponible pels docents que desenvolupin el "Sigues tu" a partir de febrer de 2020. 

Formació presencial de claustre

En funció dels interessos dels centres participants, es proposa una oferta formativa per tal que els centres la puguin dur a terme a les seves instal·lacions.  Per tal d'acollir la formació caldrà que el centre garanteixi una assistència mínima de 12 docents.

Les temàtiques podran ser: Habilitats per a la vida, Consciència corporal i benestar emocional, Gestió de conflictes, Habilitats de comunicació, Diversitat, interculturalitat i convivència, Sexualitat, Gestió de les emocions. Les propostes tenen una durada d'entre 2 i 10 hores.

Un cop concedida la formació per part de Dipsalut, els centres que vulguin el corresponent reconeixement administratiu del Departament d'Educació caldrà que es posin en contacte amb el CRP corresponent.

Important: Adreçeu-vos a la vostra tècnica de referència per a demanar les formacions de claustre.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR