Formació a distància individual

Aquesta formació és exclusiva pel professorat de primària, secundària, PFI i CFA que estan duent a terme el programa "Sigues tu". Les 3 activitats estan acreditades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.  

Oferta disponible:

Transcurs: educació virtual i emocionant per a la vida 

El curs començarà el 25 de gener de 2021 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. 

Es tracta d'una formació en habilitats per a la vida a distància com a estratègia promotora del canvi tant des del punt de vista professional com personal.

Es duran a terme 12 sessions, una per cada habilitat, una d'introductòria i una de tancament durant un total de 12 setmanes. 

A càrrec de Escuela de Habilidades para la Vida

Més informació i inscripcions a partir del 9 de desembre

Gestió de conflictes

El curs començarà el 25 de gener de 2021 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. En aquesta formació presentem diferents definicions i tipus de conflictes i començarem a conèixer els elements que operen en aquesta situació. Com les habilitats comunicatives (o la manca d'elles) contribueixen a prevenir, escalar o resoldre els conflictes. Veurem diferents sistemes de resolució de conflictes i ens endinsarem en la mediació.

A càrrec de Fundació Pere Tarrés

Més informació i inscrpcions a partir del 9 de desembre

Educació emocional

El curs començarà el 25 de gener de 2021 i tindrà una càrrega lectiva de 45 hores.  Aquesta formació desenvolupa els aspectes bàsics sobre les emocions, la seva gestió en relació a l'atenció a la diversitat i tots aquells aspectes pràctics relacionats amb l'educació emocional.

A càrrec de Fundació Pere Tarrés

Més informació i inscripcionS a partir del 9 de desembre