Formació a distància individual

Aquesta formació és exclusiva pel professorat d'educació infantil, primària, secundària, PFI i CFA que estan duent a terme el programa "Sigues tu". Les 4 activitats formatives s'impateixen en llengua catalana i estan acreditades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.   

Oferta disponible:

Transcurs: educació virtual i emocionant per a la vida 

El curs començarà el mes de gener de 2022 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. Es tracta d'una formació en habilitats per a la vida a distància com a estratègia promotora del canvi tant des del punt de vista professional com personal. Es duran a terme 12 sessions, una per cada habilitat, una d'introductòria i una de tancament durant un total de 12 setmanes. 

A càrrec de Escuela de Habilidades para la Vida

Més informació i inscripcions

Gestió de conflictes

El curs començarà el mes de gener de 2022 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. En aquesta formació presentem diferents definicions i tipus de conflictes i començarem a conèixer els elements que operen en aquesta situació. Com les habilitats comunicatives (o la manca d'elles) contribueixen a prevenir, escalar o resoldre els conflictes. Veurem diferents sistemes de resolució de conflictes i ens endinsarem en la mediació.

A càrrec de Fundació Pere Tarrés

Més informació i inscripcions

Coeducació i perspectiva de gènere

El curs començarà el mes de març de 2022 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. L’educació és una de les eines clau per a l’eradicació de les desigualtats i les violències masclistes, i per a construir una societat més justa i curosa en termes de gènere. En aquest curs es pretén facilitar les claus per entendre els mecanismes de la socialització de gènere i els seus impactes així com compartir estratègies, eines i recursos claus provinents de la coeducació i les habilitats per a la vida definides per la OMS. 

A càrrec de G360 Cartografies Humanes i Socials 

Més informació i inscripcions

Continguts i materials

Educació emocional

El curs començarà el mes de gener de 2022 i tindrà una càrrega lectiva de 45 hores.  Aquesta formació desenvolupa els aspectes bàsics sobre les emocions, la seva gestió en relació a l'atenció a la diversitat i tots aquells aspectes pràctics relacionats amb l'educació emocional.

A càrrec de Fundació Pere Tarrés

Més informació i inscripcions