Formació individual a distància

 Aquesta formació està destinada a professorat de primària i secundària. Les 3 activitats estan acreditades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.  

Oferta disponible:

NOU! Consciència corporal i benestar emocional

A càrrec de Tirabuixó

L'objectiu de la formació és enfortir la connexió cos-ment en els infants com a base d'una bona qualitat de vida. Per fer-ho, es treballaran diferents taules d'estiraments acompanyats de música relaxant que després es podran posar en pràctica amb l'alumnat. 

Per tal d'adaptar-nos a la situació actual, aquest curs està disponible telemàticament pels docents que hi estaven inscrits. Es desenvoluparà en 7 sessions. Cada setmana anirem penjant una sessió , durant 7 setmanes. El ritme de les sessions es pot adaptar a les necessitats de les persones participants.

programació del curs 

INTRODUCCIÓ  

sessió 1- Consciència corporalEL CEREBEL I L'EQUILIBRI ELS PEUS 

sessió 2- kinesiologia educativa i lateralitat ELS ulls activitat individual 

sessió 3- LES FÀSCIESELS AUTOMASSATGES I EL TAPPING 

sessió 4- El diafragmaLa columna vertebral 

sessió 5- la respiracióel sòl pelvià 

sessió 6- la taula del dracdescripció dels moviments 

A les sessions anteriors hem explicat i experimentat diferents aspectes del nostre cos per augmentar la consciència corporal. En aquesta sessió farem una taula, una sèrie de moviments amb música per posar a la pràctica alguns d’aquests coneixements i altres elements nous, com per exemple, sobre l’orella, el esternoclidomastoïdal i el badall.

sessió 7 - ESTIRAMENTS A LA CADIRAPÒSTER PER L'AULA  

Transcurs: educació virtual i emocionant per a la vida

El curs començarà el 3 de febrer de 2020 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. 

Es tracta d'una formació en habilitats per a la vida a distància com a estratègia promotora del canvi tant des del punt de vista professional com personal.

Es duran a terme 12 sessions, una per cada habilitat, una d'introductòria i una de tancament durant un total de 12 setmanes. 

A càrrec de Escuela de Habilidades para la Vida

Més informació i inscripcions

Gestió de conflictes

El curs començarà el 16 de març de 2020 i tindrà una càrrega lectiva de 60 hores. En aquesta formació presentem diferents definicions i tipus de conflictes i començarem a conèixer els elements que operen en aquesta situació. Com les habilitats comunicatives (o la manca d'elles) contribueixen a prevenir, escalar o resoldre els conflictes. Veurem diferents sistemes de resolució de conflictes i ens endinsarem en la mediació.

A càrrec de Fundació Pere Tarrés

Més informació i inscrpcions

Educació emocional

El curs començarà el 16 de març de 2020 i tindrà una càrrega lectiva de 45 hores.  Aquesta formació desenvolupa els aspectes bàsics sobre les emocions, la seva gestió en relació a l'atenció a la diversitat i tots aquells aspectes pràctics relacionats amb l'educació emocional.

A càrrec de Fundació Pere Tarrés

Més informació i inscripcions

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR