Inscripció al «Sigues tu en família»

Com fer la inscripció:

1. Introdueix les teves dades als camps en blanc. Tingues present que rebràs a l’adreça electrònica que indiquis al camp Email la informació necessària sobre el desenvolupament del programa al teu centre.

2. Selecciona el teu centre al menú desplegable Municipi i centre educatiu.

3. Si vols assistir a les sessions amb la teva parella, activa la casella Hi assistirà la meva parella i afegeix les seves dades als camps en blanc. D’aquesta manera estaràs fent la sol·licitud de dues places.

4. Si el teu centre ofereix l’activitat lúdica per a infants podràs venir a les sessions acompanyat/da dels teus fills/es. Només els has d'inscriure a la casella corresponent. Faran una activitat lúdica mentre els adults dueu a terme la vostra sessió. 

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció.

Si la teva sol·licitud queda en llista d’espera, en cas que al final quedi una plaça lliure ens posarem en contacte amb tu.

Un cop confirmada la realització del programa «Sigues tu en família» al teu centre, contactarem amb tu per correu electrònic per convocar-te a la primera sessió.

En cas que no s’arribi al nombre mínim de persones inscrites, Dipsalut podrà anul·lar la formació. 

                                                                                    

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Telefon de contacte:
Municipi i centre educatiu:
Hi assistirà la meva parella
Nom parella:
Cognom parella:

Vols apuntar els teus fills/es a l'activitat lúdica que es portarà a terme mentre vosaltres sou a les sessions?

Inscriu-los a continuació indicant el nombre de fills/es segons la seva edat.

Les teves dades s’incorporaran al fitxer Formació Sigues tu famílies, creat per l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) per al programa Sigues tu. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació i oposició al tractament adreçant-vos a Dipsalut.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR