Inscripció al «Sigues tu en família»

Com fer la inscripció:

1. Introdueix les teves dades als camps en blanc. Tingues present que rebràs a l’adreça electrònica que indiquis al camp Email la informació necessària sobre el desenvolupament del programa al teu centre.

2. Selecciona el centre al menú desplegable Municipi i centre educatiu, i idica'ns si us palu, si ets família o no de l'escola. 

3. Si vols assistir a les sessions amb la teva parella, activa la casella Hi assistirà la meva parella i afegeix les seves dades als camps en blanc. D’aquesta manera estaràs fent la sol·licitud de dues places i també rebrà la informació a l'adreça electrònica que ens facilitis. 

4. Si el teu centre ofereix l’activitat lúdica per a infants podràs venir a les sessions acompanyat/da dels teus fills/es. Només els has d'inscriure a la casella corresponent, idicant el nom, cognom i la seva edat. 

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció.

Si la teva sol·licitud queda en llista d’espera, en cas que al final quedi una plaça lliure ens posarem en contacte amb tu.

Un cop confirmada la realització del programa «Sigues tu en família» al teu centre, contactarem amb tu per correu electrònic per convocar-te a la primera sessió.

En cas que no s’arribi al nombre mínim de persones inscrites, Dipsalut podrà anul·lar la formació. 

Degut a la declaració de l'estat d'alarma per la crisi sanitària per la COVID-19 i el tancament d'escoles, es suspenen totes les sessions del programa "Sigues tu en família". Informarem de la reprogramació de les noves sessions.                                                                             

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Telefon de contacte:
Municipi i centre educatiu:
Ets família de l'escola?
Hi assistiràs amb la parella?
Nom parella:
Cognom parella:
Email parella:

IMPORTANT: Vols apuntar els teus fills/es a l'activitat lúdica que es portarà a terme mentre vosaltres sou a les sessions?

Nom:
Cognom:
Edat:
Nom:
Cognom:
Edat:
Nom:
Cognom:
Edat:
Nom:
Cognom:
Edat:
Inscriure un altre fill

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR