Inscripció a les formacions online (secundària)

Com fer la inscripció:

1. Introdueix les teves dades als camps en blanc. Tingues present que rebràs a l’adreça electrònica que indiquis al camp Email la informació necessària sobre el desenvolupament de la sessió.

2. Selecciona la sessió que vulguis fer durant aquest trimestre. Pots escollir el dia i franja horària que et vagi millor.

3. Les places són limitades. En cas que no s’arribi al nombre mínim de persones inscrites, Dipsalut podrà anul·lar la formació. 

4. Les sessions es faran de manera virtual a través de la plataforma zoom. Et deixem un enllaç amb un manual d'isntruccions per aprendre a utilitzar aquesta plataforma.

5. Recordar-te que és important connectar-se el dia seleccionat. Cada sessió té un nombre limitat de places i si no et connectes, deixes a una altra persona sense aquesta oportunitat. En cas que no puguis connectar-te, pots escriure a info@siguestu.cat i donarem de baixa la teva plaça.     

ATENCIÓ!

Càpsula: La Comunicació no violenta. Una eina per resoldre conflictes en família - Inscripcions tancades.

Càpsula: Acompanyant la sexualitat dels i les adolescents. Inscripcions tancades.

Càpsula: Acompanyem als i les adolescents en l'ús de pantalles. Inscripcions tancades.

                

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirma email:
Telefon de contacte:
Data i hora de la sessió:

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...