Recursos

 • Fitxer
  Edat: A partir dels 4 anys

  Una eina que pot ser útil per a gestionar conflictes, així com aportar calidesa i respecte en les vostres relacions familiars.

 • Fitxer
  Edat: A partir de 5 anys

  Després d’haver treballat les 5 emocions bàsiques, en aquesta fitxa trobareu propostes d'activitats per seguir aprofundint en altres emocions (fàstic, gelosia, impaciència, satisfacció i calma) a partir de les aventures de la Bleda. Els trobareu als Recursos relacionats o bé a l'apartat de Vídeo. 

 • Fitxer
  Edat: A partir de 5 anys

  Fitxa amb diferents propostes d'activitats a partir a partir dels vídeos de les aventures de la Bleda. Són històries breus que permeten treballar amb els més petits les 5 emocions bàsiques (alegria, tristesa, amor, ràbia i por). Els trobareu als Recursos relacionats o bé a l'apartat de Vídeo. 

 • Fitxer
  Edat: Totes les edats

  Us proposem diferents maneres d’estar presents i celebrar els canvis d’etapes dels vostres fills i filles amb el doble objectiu d’acompanyar-los en els seus recorreguts vitals i enfortir els vincles familiars.

 • Fitxer
  Edat: Totes les edats

  Els rituals són expressions simbòliques d’allò que ens importa. Són una manera de focalitzar la consciència en l’aquí i l’ara per donar sentit a una experiència que estem vivint o que hem viscut. Els rituals familiars creen identitat i singularitat familiar.

 • Fitxer
  Edat: A partir de 5 anys

  Una gimcana per fer en família i posar en pràctica el pensament lògic i el treball en equip. 

 • Fitxer
  Edat: A partir de 3 anys

  A partir del conte Petons, petons oferim una proposta pedagògica i creativa perquè els infants aprenguin a identificar diferents petons, ser conscients de quins volen i quins no i passar una estona divertida plegats. 

 • Fitxer
  Edat: A partir de 3 anys

  A partir del conte Petons, petons proposem una proposta lúdica i creativa perquè els infants aprenguin a identificar diferents petons, ser conscients de quins volen i quins no i passar una estona divertida plegats. 

 • Fitxer
  Edat: A partir de 6 anys

  A ningú no li agrada experimentar l’emoció de la gelosia, però és una emoció natural si la gestionem positivament.

 • Vídeo
  Edat:

  Una càpsula audiovisual, sumant recursos de la ciutat Educadora de l’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat, sobre les relacions entre germans, en les quals pot haver-hi respecte, gelosia, enveja, riva­litat, competència, amistat, afinitat absoluta i/o divergència total. Els adults hem de promoure una convivència en què tothom pugui trobar el seu lloc i sentir-se reconegut.