Gestionem les emocions en un curs de canvis

En aquest curs tan atípic en el qual ens trobem, degut a la situació sanitària i social actual, les famílies teniu un paper clau  i fonamental en l'educació emocional dels infants. És per això que des de Dipsalut oferim una sessió on podreu compartir les pròpies experiències i que pugui esdevenir un espai de diàleg, confiança i cura per a totes les famílies.

Aquesta sessió és de dues hores de durada i es realitzarà de manera telemàtica. Serà conduïda per professionals en el camp de la criança positiva i habilitats parentals amb llarga experiència en la dinamització de grups i acompanyament de famílies. 

En aquestes sessions es compartiran recursos, eines i activitats útils per ajudar-vos a entendre i gestionar les emocions pròpies i les dels fills i filles, pensant especialment en aquest curs escolar tan diferent.

Les sessions es realitzaran fins a finals de desembre de 2020. Podeu consultar les dates i horaris disponibles cada tres setmanes. Es duran a terme entre setmana i alguns dissabtes; en franges horàries de matí, migdia, tarda o vespre. 

ATENCIÓ! És important connectar-se el dia seleccionat ja que cada sessió té un nombre limitat de places i, si no ho fem, deixem a una altra persona sense aquesta oportunitat.

Us podeu descarregar el cartell per la difusió aquí. 

Si hi voleu participar, us heu d’inscriure fent clic al botó Inscripció que teniu a continuació. 

Inscripció